Celebrity Cutouts

Ralf Little (Casual) Levensgrote Knipsels

Image


Deze beroemdheid is vooral bekend om:  Antony Royle| The Royle Family| Jonny Keogh| Two Pints of Lager and a Packet of Crisps

Bij Celebrity Cutouts hebben we een enorm scala aan beroemde persoonlijkheden voor elke gelegenheid, waaronder Celebrity Masks en Life Size Cardboard Cutouts. Neem een kijkje naar onze andere aanbiedingen of neem contact met ons op als u iets niet kunt vinden.

Bij Celebrity-Cutouts hebben we een enorm scala aan persoonlijkheden voor elke gelegenheid. Aan elke gelegenheid zal worden toegevoegd - humor, praktische grappen en fotomomenten, ook zijn het geweldige geschenken voor fans van beroemdheden.

Wij produceren Lifesize (maximale hoogte 190cm) en Mini (hoogte 60.5cm, maximale breedte 21cm) Cutouts in verbazingwekkende hoge resolutie. Let op: beroemdheden groter dan 190cm worden teruggeschaald naar deze lengte.

Al onze Cardboard Cutouts van beroemde beroemdheden zijn van top kwaliteit en worden in Duitsland afgedrukt met niets anders dan de beste materialen en drukmethoden. Daarom zien ze er ook zo ECHT uit. Onze knipsels zijn zo gemeten en gevouwen om schade tijdens transport te voorkomen en hebben een rugsteun voor versterking om ze vrij te laten staan.

Het sturen van uw Celebrity Cutouts knipsel kan overal naar toe in de wereld. Een kleine extra invoerbelasting kan in sommige landen gevraagd worden om door de koper te betalen.

We zijn een print op aanvraag service, dus als u meer nodig heeft dan dat is aangegeven, vraag het ons dan alstublieft.

Productkenmerken

Wij produceren Lifesize (maximale hoogte 190cm) en Mini (hoogte 60.5cm, maximale breedte 21cm) Cutouts in verbazingwekkende hoge resolutie. Let op: beroemdheden groter dan 190cm, worden teruggeschaald naar deze hoogte.

Pas op voor imitaties! - Onze knipsels zijn gemaakt met de hoogste standaarden in onze eigen fabrieken en met onze eigen kwaliteitscontroles. Al onze knipsels hebben een Celebrity Cutouts bewijs met een authenticiteit hologram op de achterkant. Als er geen hologram is, dan is het geen Celebrity Cutouts product.

 
Een leuk idee voor feestjes, vrijgezellenavonden, reünies en bedrijfsevenementen - of het is een fantastisch cadeau voor de speciale fan in uw leven.

Naadloos opvouwbaar voor eenvoudig transport, levering en opslag.

Zeer realistisch  - we richten ons op de kwaliteit om de beroemdheden zo levensecht te maken dat het gewoon eng is!

Uniek ontwerp  - foto door een topbureau in Londen en aangepast door onze eigen ontwerpers. Je zult deze beroemdheids maskers nergens anders vinden.

Gemonteerd op onbuigzaam karton van meer dan 5 mm dik - robuust genoeg voor het gebruik bij meerdere gelegenheden of om de wildste avond uit te overleven!

Geproduceerd in Duitsland op eigen terrein - elke beroemdheid wordt op bestelling gemaakt, en daarom altijd verkrijgbaar.

Geen uitbesteding betekent dat we u op de hoogte kunnen houden, en wij onze beloftes kunnen nakomen.

Gepersonaliseerde standhouders zijn ook verkrijgbaar, gelieve bericht ons voor meer informatie.

 

Designed by Celebrity Cutouts © 2017