Celebrity Cutouts

Callum McGinley (Coat) Mini Knipsel

Image


Deze beroemdheid is vooral bekend om:  Callux|

Bij Celebrity Cutouts hebben we een enorm scala aan beroemde persoonlijkheden voor elke gelegenheid, waaronder Celebrity Masks en Life Size Cardboard Cutouts. Neem een kijkje naar onze andere aanbiedingen of neem contact met ons op als u iets niet kunt vinden.

Bij Celebrity-Cutouts hebben we een enorm scala aan persoonlijkheden voor elke gelegenheid. Aan elke gelegenheid zal worden toegevoegd - humor, praktische grappen en fotomomenten, ook zijn het geweldige geschenken voor fans van beroemdheden.

Wij produceren Lifesize (maximale hoogte 190cm) en Mini (hoogte 60.5cm, maximale breedte 21cm) Cutouts in verbazingwekkende hoge resolutie. Let op: beroemdheden groter dan 190cm worden teruggeschaald naar deze hoogte.

Al onze Cardboard Cutouts van beroemde beroemdheden zijn van top kwalieteit en worden in Duitsland afgedrukt met niets anders dan de beste materialen en drukmethoden. Daarom zien ze er ook zo ECHT uit. Onze knipsels zijn zo gemeten en gevouwen om schade tijdens transport te voorkomen en hebben een rugsteun voor versterking om ze vrij te laten staan.

Wij zijn een print op aanvraag service, als u meer nodig heeft dan beschikbaar is, aarzel niet om te informeren.

Productkenmerken

Wij produceren Lifesize (maximale hoogte 190cm) en Mini (hoogte 60.5cm, maximale breedte 21cm) Cutouts in verbazingwekkende hoge resolutie. Let op: beroemdheden groter dan 190cm worden teruggeschaald naar deze hoogte.

Pas op voor imitaties! - Onze knipsels zijn gemaakt met de hoogste standaarden in onze eigen fabrieken en met onze eigen kwaliteitscontroles. Al onze knipsels hebben een Celebrity Cutouts bewijs met een authenticiteit hologram op de achterkant. Als er geen hologram is, dan is het geen Celebrity Cutouts product.

 

Een leuk idee voor feestjes, vrijgezellenavonden, reünies en bedrijfsevenementen - of het is een fantastisch cadeau voor de speciale fan in uw leven.

Naadloos opvouwbaar voor eenvoudig transport, levering en opslag.

Zeer realistisch  - we richten ons op de kwaliteit om de beroemdheden zo levensecht te maken dat het gewoon eng is!

Gemonteerd op onbuigzaam karton van meer dan 5 mm dik - robuust genoeg voor meerdere gelegenheden of om de wildste avond uit te overleven!
 
Geproduceerd in Duitsland op eigen terrein - elke beroemdheids masker wordt op bestelling gemaakt, dus zal altijd verkrijgbaar zijn.

Gepersonaliseerde knipsels zijn ook beschikbaar – stuur ons een bericht voor meer informatie.Geen uitbesteding betekent dat we u op de hoogte kunnen houden, en wij onze beloftes kunnen nakomen.

 

Designed by Celebrity Cutouts © 2017