Celebrity Cutouts

Asia Kate Dillon (Make Up) Masker van beroemdheden

Image


Deze beroemdheid is vooral bekend om:  Brandy Epps| Orange Is the New Black| Taylor Mason| Billions

Bij Celebrity Cutouts hebben we een enorm scala aan beroemde persoonlijkheden voor elke gelegenheid, waaronder Celebrity Masks en Life Size Cardboard Cutouts. Neem een kijkje naar onze andere aanbiedingen of neem contact met ons op als u iets niet kunt vinden.

We kunnen niet garanderen dat het dragen van een Celebrity Cutouts-masker u een idool maakt, maar we kunnen er zeker van zijn dat u enorm veel aandacht zult trekken!

Volledige grootte en een vol gekleurde Celebrity Card Masker, geweldig voor feestjes, voor fancy dress en plezier. Met elastieke band en mogelijkheid om de ogen te perforeren.

Wij zijn een print op aanvraag service, als u meer nodig heeft dan beschikbaar is, aarzel dan niet om te informeren.

Productkenmerken

Celebrity Mask - (Beroemdheidsmasker) – afmeting is ongeveer 29cm (hoogte) x 21cm (breedte).

Wilt u een GROTERE versie? We bieden ook een Big Head aan, groter dan het levens echte masker van deze Celebrity. Zoek het op in onze eBay-winkel of neem contact met ons op voor meer informatie.

Pas op voor imitaties! - Onze knipsels zijn gemaakt met de hoogste standaarden in onze eigen fabrieken en met onze eigen kwaliteitscontroles. Al onze knipsels hebben een Celebrity Cutouts bewijs met een authenticiteit hologram op de achterkant. Als er geen hologram is, dan is het geen Celebrity Cutouts product.

 

Een leuk idee voor feestjes, vrijgezellenavonden, reünies en bedrijfsevenementen - of het is een fantastisch cadeau voor de speciale fan in uw leven.

Elastieke band inbegrepen - klaar om te dragen, zonder teveel moeite!

Behoud de ogen van de beroemdheden of duw ze er gemakkelijk uit om ooggaten te maken - u kunt kiezen!

Zeer realistisch  - we richten ons op de kwaliteit om de beroemdheids maskers zo levensecht te maken dat het gewoon eng is!

Uniek ontwerp  - foto door een topbureau in Londen en aangepast door onze eigen ontwerpers. U zult deze beroemdheidsmaskers nergens anders vinden.

Gedrukt op enorm sterk 350gsm karton - robuust genoeg voor meerdere keren te gebruiken of om de wildste avond uit te overleven!

Geproduceerd in Duitsland op eigen terrein - elke beroemdheidsmasker wordt op bestelling gemaakt, dus zal altijd verkrijgbaar zijn.

Geen uitbesteding betekent dat we u op de hoogte kunnen houden, en wij onze beloftes kunnen nakomen.

Gepersonaliseerde maskers zijn ook beschikbaar - kijk door ons assortiment voor meer informatie.

 

Designed by Celebrity Cutouts © 2017