Lichtmachine Generator met riemschijf 4725 2T1U Ford Transit Connect 1.8 D
De beschrijving van dit artikel is automatisch vertaald. Als u twijfelt of vragen heeft, neem dan contact met ons op.

Lichtmachine Generator met riemschijf 4725 2T1U Ford Transit Connect 1.8 D

Origineel onderdeelnummer:

Vergelijk vóór aankoop het originele onderdeelnummer of sleutelnummer. Het matchen van het onderdeelnummer zorgt ervoor dat het vervangende onderdeel past. Alle vervangende onderdelen zijn gemarkeerd of verzegeld. Het aangeboden reserveonderdeel wordt volledig zoals afgebeeld verkocht en geleverd.

Wij zijn een erkend en gecertificeerd demontagebedrijf, daarom hebben wij de aangeboden artikelen zorgvuldig gecontroleerd op de werking. De garantie wordt verleend in overeenstemming met de wettelijke bepalingen.

Inwisseling of teruggave van goederen vindt slechts plaats na overlegging van de factuur. Inbouw uitsluitend door gekwalificeerd personeel.

Het reserveonderdeel is gedemonteerd uit het volgende voertuig:
Prestaties55 kW (75 pk)
Cilinderinhoud1753 ccm
BrandstoftypeDiesel
MotorcodeR2PA
Type versnellingsbakSchakelaars
dynamo
OrigineelJa
ToestandGebruikt
FabrikantFord
Nummer van de fabrikant47252T1U
Oldtimer-deelNee
Universele compatibiliteitJa
Lijst van voertuigen
Ford Transit ConnectP65, P70, P80
lichaamsdelen

Alle componenten en carrosseriedelen worden geleverd zoals beschreven en afgebeeld. Houd er rekening mee dat lichte krassen op het gebied van gebruikte carrosseriedelen als normaal moeten worden beschouwd. Bij ontvangst van de goederen dient u de carrosseriedelen direct op beschadigingen te controleren en dit direct door de leverancier te laten noteren. Alleen in dit geval wordt de schade erkend.

Verzending

Verzending vindt plaats binnen 24 uur na ontvangst van de betaling.

Als er een weekend of feestdag plaatsvindt, wordt de levertijd verlengd. Voor meerdere artikelen bieden wij een verzendkorting aan. Wij versturen geen brieven of pakketten. Verzendingen worden altijd met tracking verzonden.

Artikel foto

Het op de foto getoonde reserveonderdeel hoort bij de betreffende beschrijving. Er kunnen zichtbare kleurafwijkingen op de afbeelding voorkomen. Vergelijk de door ons verstrekte kleurcode met die van uw voertuig. Eventuele gebreken worden gedocumenteerd op de afbeeldingen of in de artikelbeschrijving.

Inwisseling of teruggave van goederen vindt slechts plaats na overlegging van de factuur.

Inbouw uitsluitend door gekwalificeerd personeel.

Heb je vragen? Neem contact met ons op.