Celebrity Cutouts

Aaron Dominguez (Short Hair) Big Head

Image


Deze beroemdheid is vooral bekend om:  Only Murders in the Building| tv star

Bij Celebrity Cutouts hebben we een enorm scala aan beroemde persoonlijkheden voor elke gelegenheid, waaronder Celebrity Masks en Life Size Cardboard Cutouts. Neem een kijkje naar onze andere aanbiedingen of neem contact met ons op als u iets niet kunt vinden.

Vindt u het uiterlijk van onze maskers mooi, maar wilt u meer een statement maken? Misschien wilt u zichzelf net dat beetje meer onderscheiden van de massa? Wij bieden nu een grote maat Big Heads aan om echt een impact te maken, waar je ook bent! Ongeveer 60cm hoog en gemaakt van zwaar golfglans karton, perfect voor een aantal gelegenheden en de multifunctionele handgreep wordt geleverd met drie toepassingen:

(1) Kan met de hand worden vastgehouden bij de handvatgaten
(2) Kan aan de muur opgehangen worden met de sleuf van de muurhanger
(3) Kan vast gemaakt worden aan een stok doordat het handvat samen met een afgedekt deksel vergrendeld wordt

Het maakt niet uit of u nu aan het protesteren bent en gezien wilt worden, of dat u gewoon op wilt vallen zodat uw vrienden u en uw tent makkelijk vinden tijdens een festival. Onze Big Heads dekt u wanneer het gaat over opvallen in menigtes en originaliteit.

Opzoek naar een draagbare masker? We bieden ook een standaard masker aan van deze beroemdheid. Kijk alstublieft verder in onze Ebay winkel of zoek contact met ons op voor meer informatie.

Productkenmerken

Er zijn duizenden beroemdheden om van te kiezen, we zijn er zeker van dat er een tussen zit die uw interesse wekt!

Exclusieve originele afbeeldingen door top foto bureaus en aangepast door onze eigen ontwerpers.

We zijn een print op aanvraag service, dus als u meer nodig heeft dan dat er aangegeven wordt vraag het ons dan alstublieft. Geen uitbesteding betekent dat we u op de hoogte kunnen houden en wij onze beloftes kunnen nakomen.

Al onze top kwaliteit Big Heads van beroemdheden worden geprint in Duitsland, waar alleen de beste materialen en print methodes worden gebruikt. Ook zijn de Celebrity Cardboard Cutouts een geweldige collectors items – Wie zou u willen verzamelen?

Pas op voor imitaties! - Onze knipsels zijn gemaakt met de hoogste standaarden in onze eigen fabrieken en met onze eigen kwaliteitscontroles. Al onze knipsels hebben een Celebrity Cutouts bewijs met een authenticiteit hologram op de achterkant. Als er geen hologram is, dan is het geen Celebrity Cutouts product.

 

Gepersonaliseerde standhouders zijn ook verkrijgbaar, gelieve bericht ons voor meer informatie.

 

Designed by Celebrity Cutouts © 2017