Celebrity Cutouts

Kaleb Cooper (Smart) Half Lichaam Buddy Knipsel

ImageDeze beroemdheid is het meest bekend om : Jeremy Clarkson| Clarksons Farm| Diddly Squat Farm

Bij Celebrity Cutouts hebben we een enorm aanbod van beroemde persoonlijkheden voor elke gelegenheid, inclusief celebrity maskers en levensgrote kartonnen knipsels. Neem een kijkje bij onze andere aanbiedingen of neem contact op als je niet kunt vinden wat je zoekt.

Onze Buddies zijn 90 cm lang, NIET VOLLEDIG. Ze worden geleverd met een verstelbare veerpoot, zodat ze op elke stoel passen. Ze zijn allemaal bedrukt in verbazingwekkende hoge definitie.

Exclusieve ontwerpen - gemaakt van originele foto's van topfotobureaus en aangepast door onze eigen ontwerpers. Je vindt onze uitsnijdingen nergens anders.

Kartonnen knipsels van topkwaliteit, gedrukt in Europa met alleen de beste materialen en drukmethoden. Ziet er zo ECHT uit.
 

Exclusief beeldmateriaal van topfotobureaus en aangepast door onze eigen ontwerpers.

We drukken af op aanvraag. Als je meer nodig hebt dan er beschikbaar is, kun je altijd contact met ons opnemen.

Kenmerken en meer informatie

Buddy - meet ongeveer 90cm (hoogte) maar dit is verstelbaar.

Pas op voor imitaties! - Onze Cutouts worden volgens de hoogste normen gemaakt in onze eigen fabrieken en met onze eigen kwaliteitscontrole. Al onze cutouts hebben een Celebrity Cutouts Hologram op de achterkant. Als er geen hologram is, dan is het geen Celebrity Cutouts product.


Een leuk idee Voor feestjes, vrijgezellenfeesten, reünies en bedrijfsevenementen - of een fantastisch cadeau voor de speciale fan in je leven.

Zeer realistisch - We richten ons op kwaliteit om onze beroemdheden (eng!) levensecht te maken.

Uniek ontwerp - foto door topbureau in Londen en aangepast door onze eigen ontwerpers. Deze buddy vind je nergens anders

Geproduceerd door Europees bedrijf in onze eigen gebouwen - elke beroemdheid wordt op bestelling gemaakt en is dus altijd op voorraad.

Europees klantenserviceteam - geen uitbesteding betekent dat we je op de hoogte kunnen houden en telefonische ondersteuning kunnen bieden.


Ook gepersonaliseerde standees verkrijgbaar - Blader door onze winkel voor meer informatie.

Celebrity Cutouts zijn er trots op geassocieerd te worden met:

Image

Ontworpen door Celebrity Cutouts © 2023