De gepresenteerde lamp is een combinatie van modern Italiaans design en eenvoud, die een tijdloos karakter geeft aan je interieur.

De creatieve ronde vorm en de led-lichtbron voldoen niet alleen aan je verlichtingsbehoeften, maar kunnen ook een decoratie worden voor elke kamer in je huis!

Technische specificaties:

Type: inbouw plafondlamp

Materiaal: ijzer + aluminium + acryl + silicone

Afmetingen: diameter 60 cm, lengte van 5cm tot 100 cm (totale snoeren tot aan het plafond mogelijk)

Kleur: Lichte lichaamskleur, goud

Lichtbron: LED (LED patch)

Diameter:

Lichtkleur: driekleurig licht (wit licht, warm licht, neutraal licht)

Spanning: 110 V-220 V

Vermogen: 71W

Inhoud verpakking:

1 plafondlamp/

Een design, ultra-moderne lamp.

De lamp is niet alleen een lichtbron, maar ook een decoratief element in elk huis. De eenvoudige lijnen en het minimalistische ontwerp geven je interieur een tijdloze sfeer.

De moderne GiorgioRusso kroonluchter van Europa's toonaangevende verlichtingsmerk combineert moderniteit, interessant design en eenvoud in gebruik. Nu ook verkrijgbaar in Polen.

Hou je van charmante accessoires die de look van je huis zullen veranderen? Onze collectie is aan jou gewijd!

Waarom is het de moeite waard om ons product te kopen?

Design dat karakter toevoegt aan je interieur: de designlamp onderscheidt zich door zijn moderne, minimalistische ontwerp, dat perfect past in verschillende interieurstijlen - zowel modern als klassiek.

Efficiëntie: dankzij het gebruik van moderne technologie is onze lamp niet alleen energiezuinig, maar ook zeer efficiënt.

U itstekendekwaliteit van materialen en afwerking: de lamp wordt gekenmerkt door materialen van hoge kwaliteit en aandacht voor elk detail, zelfs het kleinste.

Gelijkmatig heldere en aangename verlichting: Dankzij het speciale ontwerp verlicht de lamp de kamer gelijkmatig. Dit zorgt voor gelijkmatig en comfortabel licht,

Kanoneindig lang schijnen.

Je kuntde lamp met succes gebruiken in de woonkamer, keuken, badkamer, hal, slaapkamer, kinderkamer, kantoor of winkel.

Elimineert schaduwen en reflecties.

Door de kleur van de tint naar believen te veranderen, kun je stijlen en ontwerpen aanpassen aan de mode en je eigen smaak.