Een design, ultra-moderne lamp.

De lamp is niet alleen een lichtbron, maar ook een decoratief element in elk huis. De eenvoudige lijnen en het minimalistische ontwerp geven je interieur een tijdloze sfeer.

Italië staat bekend om zijn designmeubels, die in het midden van de vorige eeuw tot bloei kwamen. De hedendaagse Italiaanse stijl in huis draait enerzijds om minimalistische vormen en praktische oplossingen en anderzijds om comfort dat het levensplezier bevordert.

Italiaanse voorstellen zijn ook een aanbod voor liefhebbers van moderniteit en minimalisme. Giorgio Russo Polska presenteert een brede selectie grote en kleine lampen, kleurrijk en ingetogen, geometrisch en klassiek.

Product parameters

  • Model: KJGD-02 collectie GRLW01
  • Materiaal: kunststof en aluminium
  • Lichtopbrengst diodes: 1100lm/72W
  • Kleur: wit en melkglas diffuser
  • Lichtbron inbegrepen (geen lampen nodig): 72W geïntegreerde LED, SMD 2835
  • Kleur van het licht: warm neutraal wit
  • Voedingsspanning: 230V - ingebouwde voeding.
  • Afmetingen: 92 cm breed, lengte verstelbaar tot 100 cm
  • Lamp direct na verwijdering uit de verpakking klaar voor installatie

De moderne GiorgioRusso kroonluchter van een toonaangevend Europees verlichtingsmerk combineert moderniteit, interessant design en eenvoud in gebruik. Nu ook verkrijgbaar op onze markt.

De lamp presenteert zich prachtig in elke kamer. De lamp is gebaseerd op SMD 2835 diodes, dieworden gekenmerkt door een hoge energie-efficiëntie en uitstekende luminescentieparameters.

Universele toepassing ❗❗❗❗

✔️ In de woonkamer

✔️ In de keuken

✔️ In de badkamer

✔️ In de hal

✔️ In de slaapkamer

✔️ In de kinderkamer

✔️ Kantoor

✔️ Winkel

Hoewel het Italiaanse temperament doet vermoeden dat interieurs worden gekenmerkt door een overvloed aan decoraties en snuisterijen, geven de Italianen de voorkeur aan kwaliteit boven kwantiteit. Italiaanse decoratie moet luxueus en onderscheidend zijn , maar vrij van kitsch en overdrijving. Verlichting speelt een belangrijke rol: De klassiekers zijn natuurlijk kroonluchters en plafondlampen die de glamour van de zetels van de oude Italiaanse aristocratie oproepen - ideaal voor glamour en art déco interieurs.

Er zijn ook Italiaanse voorstellen voor liefhebbers van moderniteit en minimalisme. Giorgio Russo Poland presenteert een brede selectie grote en kleine, kleurrijke en ingetogen, geometrische en klassieke lampen.

Waarom ons product kopen

Modern, minimalistisch ontwerp: onze LED plafondlamp onderscheidt zich door zijn moderne en minimalistische ontwerp, dat perfect past in verschillende interieurstijlen - zowel modern als klassiek. Ze voegt elegantie en karakter toe aan uw kamers.

Duurzaam , duurzaam en eenvoudig te installeren: de lamp is klaar voor installatie. Je kunt de lamp aan het plafond of aan de muur bevestigen op elke gewenste hoogte.

Energiebesparend en efficiënt: dankzij het gebruik van moderne LED-technologie is onze lamp niet alleen energiebesparend maar ook zeer efficiënt. Hij heeft een vermogen van 28W, wat gelijk is aan een 230W wolfraamlamp. Dit betekent energiebesparing en lagere elektriciteitsrekeningen.

Hoogwaardige materialen en afwerking voor betrouwbare verlichting: Onze LED plafondlamp wordt gekenmerkt door hoogwaardige materialen en aandacht voor zelfs het kleinste detail.

Gelijkmatige verlichting: Dankzij het speciale ontwerp verlicht de lamp de ruimte gelijkmatig. Dit zorgt voor gelijkmatig en comfortabel licht.

✅ Kantot 30.000 uur branden, wat neerkomt op 1.250 dagen continue verlichting

Jekunt de lamp met succes gebruiken in de woonkamer, keuken, badkamer, hal, slaapkamer, kinderkamer, kantoor of winkel

Hoogste kwaliteit en aantrekkelijke prijzen!