POIGNÉE EXTÉRIEURE DE COFFRE / HAYON HONDA CIVIC BERLINA 5 EU7/8 1.6i ES *** | ***
DEEL
Merk
Versie
Jaar
2004
Ref. OEM
***
Interne code
2198774
VOERTUIG VAN HERKOMST
Motorisatie
110CV / 81KW
Motorcode
D16V1
Jaar
2004
Kleur
***
Brandstof
***
Deuren
5
BELANGRIJKE VERZENDINGSINFORMATIE

Zendingen naarCanarias, Ceuta y Melilla er zijn extra kosten: Voor deze gebieden moet je wel Neem contact met ons op over verzendkosten voordat u bestelt. U kunt geen nationale of internationale verzendoptie selecteren. Als de bestelling is geplaatst, wordt deze geannuleerd.

Het is de verantwoordelijkheid van de koper om rechten, douanekosten, belastingen en toeslagen te betalen die worden gegenereerd op de bestemming van de zending.

DESGUACE MALVARROSA

Desguace Malvarrosa,opgericht in 1981, was het een van de eerste bedrijven in de Valenciaanse Gemeenschap die zich aanpaste aan de nieuwe communautaire richtlijnen voor het beheer van afgedankte voertuigen.

Als erkend centrum voor de behandeling van autowrakken CAT voldoet ons centrum, een pionier in Spanje en een van de meest complete in Europa, aan de technisch, ecologisch en administratief om ervoor te zorgen dat voertuigontsmettingsoperaties correct worden uitgevoerd.

Onze specialiteit is de verkoop van bergingsonderdelen, reserveonderdelen en accessoires voor de auto

Professionals in de sector zijn onze belangrijkste klanten. Ze weten dat Desguace Malvarrosa snel reageert op hun vragen over de beschikbaarheid van onderdelen, en dat ze het materiaal met volledige garantie thuis krijgen.