ACCORRONI GELIJKRICHTERBRUG 0.10.50.08 45960034 KETEL

Codice Prodotto:3133_
Marca:ACCORRONI
ACCORRONI GELIJKRICHTERBRUG 0.10.50.08 45960034 VERVANGING VOOR KETEL

Compatibiliteitslijst:

Zendingen van gekochte producten vinden normaal gesproken binnen 24-48 uur na ontvangst van de betaling plaats, tenzij anders vermeld in de advertentie zelf.

Transport is toevertrouwd aan gespecialiseerde bedrijven zoals DHL.

De transportband wordt geselecteerd door Loreta Srl op basis van de bestemming, het gewicht en het volume van het pakket.

Verzendkosten en tijden:

De transportkosten zijn afhankelijk van het gewicht en het volume van de goederen, elke advertentie geeft de relatieve prijs weer.

Levertijden worden geschat op 24-48 uur, afhankelijk van de bestemming; logisch gezien worden eventuele vertragingen als gevolg van inefficiÎnties en wanbetalingen van het transportbedrijf niet in rekening gebracht aan Loreta srl.

De kosten voor douanekosten zijn niet inbegrepen in de verzendkosten en zijn altijd voor rekening van de koper, zelfs in het geval van terugkeer.

VERKOOPVOORWAARDEN EN SERVICEVOORWAARDEN

Op het moment van aankoop verklaart de klant het onderstaande verkoopcontract te hebben gelezen en de daarin vermelde voorwaarden.

Productkenmerken en prijzen:

De kenmerken van de producten, inclusief de verkoopprijs, worden weergegeven in de online catalogus en zijn zichtbaar in elke fase van de voltooiing van de bestelling vÛÛr het sluiten van het contract.Alle getoonde prijzen zijn inclusief btw, zoals vereist door ebay-voorschriften.

De productbeschrijvingen vallen onder de verantwoordelijkheid van elke individuele producent / leverancier, die aan FAUSTORICAMBI alle informatie verstrekt die nodig is om op de meest precieze manier de kenmerken van het product te identificeren. Deze functies kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd; Loreta SRL, eigenaar van de winkel Ebay Faustoricambi, aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor eventuele fouten of weglatingen.

Duur en geldigheid van de aanbieding:

De voorwaarden van het aanbod van elk product zijn die vermeld en zichtbaar in de online catalogus in het proces van het voltooien van de bestelling vÛÛr het sluiten van het contract. Met uitzondering van bestellingen die al in behandeling zijn, behoudt FAUSTORICAMBI zich het recht voor om de voorwaarden van de aanbieding op elk moment en zonder kennisgeving bij te werken.

Product garanties:

Alle producten die door Faustoricambi worden verkocht, vallen onder de fabrieksgarantie van de fabrikant en voor consumenten alleen door de wettelijke garantie van 24 maanden voor conformiteitsgebreken, conform art. 128 ss. d. lgs. Nr. 206/2005 (consumentencode). Om van de garantieservice te profiteren, moet de klant de factuur behouden die hij bij de aankoop van de goederen ontvangt. De garantie van 24 maanden is van toepassing op een product met een gebrek aan overeenstemming, op voorwaarde dat het product op de juiste manier wordt gebruikt, met inachtneming van het beoogde gebruik en zoals voorzien in de verstrekte technische documentatie. Vervangingstijden of vervangende onderdelen kunnen afhankelijk zijn van de fabrikant. De reparatie of vervanging van het product zal worden uitgevoerd door de hulpverleningscentra die op het nationale grondgebied aanwezig zijn of, bij gebrek hieraan, moet de koper het product opnieuw verzenden naar Loreta SRL, die de noodzakelijke bewerkingen direct overneemt .

Geschillen:

Voor enige controverse zal het bevoegde forum alleen en uitsluitend dat van FERMO zijn ITALY

Het verzoek van de factuur moet continue dezelfde dag hebben waarin de aankoop is gekocht, de volgende dag zal niet de mogelijkheid om de factuur om enige reden te verlaten zijn.

In het geval van heroverweging of verkeerde aankoop accepteren wij het opnieuw tot stand brengen van de goederen binnen 30 dagen na de datum van aankoop. De goederen mogen niet zijn gebruikt en moeten worden teruggestuurd naar de volledige afzender van de originele verpakking, compleet in zijn geheel. Wanneer de goederen door ons worden geretourneerd, zullen we het volledige door de klant aanvankelijk betaalde bedrag binnen 5 dagen terugbetalen. Douanekosten zijn altijd voor rekening van de koper, zelfs in het geval van terugkeer. Wij accepteren geen retourgoederen indien gebruikt, of met de originele verpakking gebruikt als verpakking

De kosten van douanekosten zijn altijd voor rekening van de koper, zelfs in het geval van terugkeer accepteren wij geen goederen terug met bedragen die aan de koerier betaald moeten worden

Ready Pro - Inventory management software