BITCRUNCHER MEDIA - OFFICIEEL GELICENTIEERDE T-SHIRTS
Metallica MOP Photo Master of Puppets Rock Officiële T-shirt voor mannen
Item Description
Heren / Unisex officieel gelicenseerde met korte mouwen T-shirt. Borst afmetingen zijn: Small (37 ''), Medium (39 ''), Large (42 ''), XL (45 ''), XXL (51 '') en XXXL (53 '').

Deze T-shirts zijn professioneel geproduceerd, gedrukt en uitgehard om ervoor te zorgen het ontwerp ziet er fantastisch uit en duurt tot meer dan 100 wasbeurten, zodat uw t-shirt zal duren en ziet er geweldig gedurende de hele levensduur. Alle T-shirts zijn gloednieuw, komen met tags gekoppeld en zijn in de originele verpakking.
About Us

Bitcruncher Media zijn experts in ons vakgebied en werken graag in de entertainmentindustrie, die meer dan 15 jaar geleden begon als opnamestudio en zich vertrok vanuit de muziekindustrie om ook film, gaming en tv te huisvesten. Als u vragen heeft over een van onze artikelen, neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Payment

Wij accepteren alleen PayPal. Wij verzenden alleen naar het adres op Paypal. We zullen onder geen enkele omstandigheid naar een ander adres verzenden. Zodra u een bestelling plaatst, bent u gebonden aan een wettelijk contract. Dus niet kopen of bieden tenzij u van plan bent om de aankoop te voltooien. We zullen alle onbetaalde artikelen voor alle kosten en vergoedingen nastreven nadat de betaling van 3 dagen niet is ontvangen.

Shipping

Wij verzenden naar de meeste landen, neem dan contact met ons op als u niet zeker weet of we naar uw land zullen verzenden. Controleer de verzendtijden naar uw land.

Returns

Wij bieden een 14-dagen niet-goed-geld-terug-garantie voor alle goed verzonden goederen die niet vereist zijn. Voor artikelen die defect zijn bij ontvangst, moet u ons binnen de 7 dagen per e-mail op de hoogte stellen. Als een verkeerd of foutief artikel wordt ontvangen, moet het artikel binnen 7 dagen na ontvangst aan ons worden geretourneerd en zullen we het juiste artikel of vervanging sturen. Bij het retourneren van een artikel dient u een briefje met de fout of de reden voor retournering en uw Ebay-ID en telefoonnummer op te sturen om ervoor te zorgen dat uw retour zo snel mogelijk wordt afgehandeld.

Contact Us

Neem contact met ons op via het e-mailsysteem van Ebays als u vragen hebt.