In LEGO Ninjago Seizoen 7, "Hands of Time," worden de minifiguren van de Time Twins, Krux en Acronix, geïntroduceerd als de belangrijkste antagonisten. Deze tweelingbroers hebben de unieke kracht om de tijd te manipuleren, wat hen bijzonder gevaarlijk maakt voor de ninja's.
**Krux** is de oudere van de twee en staat bekend om zijn geduldige en strategische aanpak. Hij draagt een gedetailleerd zwart-rood kostuum met een imposante borstplaat en een cape, wat zijn sinistere aard benadrukt. Krux heeft lange tijd undercover geleefd als Dr. Saunders, de curator van het Ninjago Historisch Museum, waardoor hij zijn plannen in het geheim kon voorbereiden zonder dat iemand zijn ware identiteit kende. Zijn minifiguur heeft een doordringende blik en draagt een staf die symbool staat voor zijn controle over de tijd.
**Acronix**, de jongere en meer impulsieve broer, draagt een vergelijkbaar zwart-rood kostuum, maar met enkele unieke details die zijn onstuimige karakter weerspiegelen. Hij houdt van directe confrontaties en heeft een meer roekeloze benadering van hun kwaadaardige plannen. Zijn minifiguur toont een expressieve en strijdlustige blik, en hij is vaak te zien met een zwaard dat zijn voorkeur voor gevechten onderstreept.
Samen vormen Krux en Acronix een formidabel duo dat met hun krachten een grote bedreiging vormt voor Ninjago. Hun gecombineerde vaardigheden en uiteenlopende persoonlijkheden maken hen tot complexe en boeiende schurken in het "Hands of Time"-seizoen van LEGO Ninjago.