De beschrijving van dit artikel is automatisch vertaald. Als u twijfelt of vragen heeft, neem dan contact met ons op.

D2038 Choketug Bowdentift Yamaha FZ 750 ET 2KT-26330-00 Koudstarttrein Choke

Yamaha FZ

Type 750 / bouwjaar 1987-1991

ET-nr. 2KT-26330-00

Alle gegevens en het gebruik ervan zijn gebaseerd op het ET-nummer en moeten door de koper worden vergeleken voordat de aankoop plaatsvindt.

ORIGINEEL

zoals afgebeeld

NIEUW

Aangezien Ebay de betaaloptie verplicht heeft gewijzigd, wordt bankoverschrijving niet meer weergegeven, maar is het natuurlijk mogelijk om verder te gaan. Je krijgt de bankgegevens direct van ons als ze ons per e-mail direct vragen.

Deze delen zijn afkomstig van een opslagresolutie en zijn NIEUW: Ook al lagen er enkele jaren in een droog, verwarmd magazijn

Tekortkomingen, zoals minimale schrammetjes, vuil of kleine krassen, zijn geen reden tot klagen, d.w.z. er kunnen ook kleinere krassen of schrammetjes of stoffig materiaal aanwezig zijn, let dit alstublieft op bij de aankoop en maak er geen reclame achter!

De door Ebay vastgestelde lijst van motorrijwielgebruiken moet altijd worden gebruikt onder voorbehoud van de eigen controle!

Als je nog vragen hebt of als er problemen zijn met een gekocht artikel, vraag het dan direct. In het colofon vinden ze onze persoonlijke gegevens!

Als u nog andere onderdelen zoekt, klik dan gewoon op het eBay Shop symbool, dan komen ze in onze eBay winkel metmeer dan 35000 motoronderdelen

Voer dan in het zoekmaskerYamaha FZ...één, dan worden alle onderdelen vermeld die ik nog van dit voertuig heb

  1. Vanwege het grote aantal delen dat we aanbieden, kunnen we geen berichten versturen als er een bepaald deel van de zoekopdracht komt. We krijgen wekelijks nieuwe tweedehands onderdelen binnen, dus kijk het beste regelmatig in onze ebay winkel.
  2. Verzendkosten voor meerdere onderdelen: Zolang onderdelen samen in een pakket passen, worden de verzendkosten van het grootste pakket als basis voor de berekening gebruikt.

Onderdelen van andere voertuigen zoals frame - motor - elektrische onderdelen - CDI - stuurschakelaar - injectiesysteem / carburateur - vork, telescopische vork / upside down vork - wielen / velg - tank - kuip - koplamp - veerpoot / schokdemper - stuur - voetsteunen - uitlaat - achterbrug - Het bankje vind je op Ebay
Motorfiets onderdelen-Ellwangen

Gastreinen, stationaire kabels en regelaars
OrigineelJa
ToestandNieuw
InbouwpositieVoor, boven, onder
FabrikantYamaha
Nummer van de fabrikant2KT-26330-00
EAN7101
MateriaalStaal
Productsoortchoketrek
MotorrijwieltypeMotorfiets op de weg
Oldtimer-deelJa
Garantie van de producentNee
Aantal eenheden1
Tuning- & styling-deelNee
Universele compatibiliteitNee
Land en regio van productieDuitsland
Passend voor
FZ 750
Montagevoertuig
Voertuig voor merkuitbreidingYamaha
Model uitbreiding voertuigFZ
Kilometerstand van het verbeterde voertuig0
Versnellingsbak voor conversievoertuigHandmatig
Snelle levering
Veilige betaling
Betrouwbare partner
Bij ons staat
Klanttevredenheid
in de eerste plaats
Bij ons
goedkoop en veilig
online bestellen
Deskundige op het gebied van
Origineel
en gebruikte goederen